Спорт

У Куликівці пройшов волейбольний турнір пам’яті Сергія Парубця (Фото)

У Куликівці 10 лютого, в День народження Сергія Парубця,  відбувся традиційний щорічний турнір з волейболу в пам’ять про загиблого захисника України.

Участь в цьогорічному турнірі взяли чотири команди: команда ветеранів АТО(ООС), команда молоді села «Дрімайлівка Агро», команда Куликівської селищної ради і команда педагогів Дрімайлівського ЗЗСО І-ІІ ст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Куликівці відбувся щорічний турнір з мініфутболу пам’яті Ігоря Сніжка

Відкрила турнір Куликівський селищний голова Юлія Постернак, яка подякувала дрімайлівцям за те, що шанують свого загиблого земляка і бережуть пам’ять про нього. Голова громади побажала чесної спортивної боротьби і перемоги найсильнішому.

Організатор змагань — староста Дрімайлівськог старостинського округу Володимир Зоценко подякував родині Сергія за сина-патріота, учасникам і гостям турніру — за підтримку спортивного заходу на вшанування пам’яті героя.

Перед початком гри учасники турніру вшанували пам’ять Сергія Парубця та всіх загиблих захисників хвилиною мовчання. Почесне право підняти Державний Прапор України надали брату Сергія Владиславу Парубцю, який також був учасником змагань в команді «Дрімайлівка Агро».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юному ніжинцю присвоєно почесне спортивне звання

Двогодинний турнір завершився з наступними результатами:

4 місце посіла команда ветеранів АТО(ООС), бронзу виборола команда педагогів Дрімайлівського ЗЗСО І-ІІ ст., на другому місці — команда Куликівської селищної ради. Переможцями турніру стала команда молоді села «Дрімайлівка Агро».

Селищний голова Юлія Постернак спільно з оператором відділення обліку мобілізаційної роботи третього відділу Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, старшим солдатом Людмилою Ковальчук вручили учасникам турніру Грамоти селищної ради та старостату, призерам і переможцям – Грамоти і медалі.

Після завершення змагань Юлія Постернак та Людмила Ковальчук поклали квіти до пам’ятної експозиції Сергію Парубцю в музейній кімнаті героя.

Сайт Куликівської громади

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button