Спорт

У Менській ОТГ визначили найсильніших: відбувся турнір із жиму штанги лежачи

У м. Мена 2 лютого в приміщенні Центру культури та дозвілля молоді проходив відкритий турнір Менської об’єднаної територіальної громади з жиму штанги лежачи. У змаганнях взяли участь близько тридцяти учасників із міст Мени та Коропа. За звання найсильнішого учасники протистояли в двох вікових категоріях: «школярі» та «дорослі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині готують виставку на честь відомої спортсменки

Серед школярів у ваговій категорії до 65 кілограмів впевнену перемогу здобув Пастушенко Роман, другим став Мазний Павло і третє місце – за Сидоренком Андрієм. Не менш цікавою була категорія 65-75 кілограмів, де хлопці йшли вага в вагу, але все вирішилось за коефіцієнтом Вілкса. Отже, перше місце посів Гуц Дмитро, Молочко Владислав і Цимбалюк Максим розділили друге і третє місця, відповідно. У ваговій категорії 75 + впевнену перемогу здобув Мурований Богдан, друге – за Левчиком Олексієм, а третє – за Шумним Андрієм.

Серед дорослих у ваговій категорії до 70 кілограмів перше місце посів Кравченко Владислав, друге – Долинний Руслан. І знову все вирішив коефіцієнт Вілкса в категорії 70-80 кілограмів, перемогу здобув Котов Микита, друге почесне місце посів Момот Ярослав. У вагових категоріях 80-90 та 90+ першими стали Нагорний Сергій та Руденко Андрій, відповідно.

За кращим результатом у віковій категорії «школярі» абсолютним чемпіоном став Пастушенко Роман, якому підкорилася вага в 105 кілограмів. Серед дорослих абсолютним чемпіоном став Нагорний Сергій з вагою в 145 кілограмів.

Сектор сім’ї, молоді та спорту Менської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button