Спорт

В Носівці змагалися юні легкоатлети з усієї області (Фото)

22 квітня на стадіоні ДЮСШ Носівської міської ради відбувся обласний етап V літньої Гімназіади України 2023 року з легкої атлетики. Про бажання взяти участь у змаганнях заявило 14 команд з усієї області.

Змагання проходили під патронатом обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. До участі у змаганнях допускались збірні команди з учасників 2008-2010 р.н., які стали переможцями міських етапів змагань. Кращі легкоатлети обласного етапу представлятимуть Чернігівщину у Всеукраїнському фіналі Гімназіади, яка проходитиме 22-25 травня у Львові.

Програма заходу була різнопланова і дуже насичена,адже дівчата та юнаки змагалися на кращі результати у категоріях: біг на 100м, 110м,200м, 400м, 800м,1500м, естафета 100м, 200м,300м,400м, стрибок у довжину, потрійний стрибок,штовхання ядра, метання спису, метання диска.

Гімназіада стартувала урочистим відкриттям з Гімном України, хвилиною мовчання за загиблими воїнами-захисниками, завдяки кому маємо можливість органіізовувати такі заходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Городні зарибнюють водойми (Фото)

Ці змагання стали, без перебільшення, ковтком свіжого повітря для юних легкоатлетів і їхніх тренерів. Старалися і викладалися на повну всі, панувала атмосфера доброзичливості, поваги на кожному секторі. А ще доброму настрою учасників сприяла по- справжньому тепла, сонячна, весняна погода і… відсутність сирени. Всі дуже переживали: і учасники, і організатори, і безпосередні господарі змагань, тренери та керівництво ДЮСШ. Втім, все пройшло на високому рівні і стало справжнім святом спорту, грації, краси, результатом неймовірної праці юних спортсменів і їхніх тренерів. Разом з тим такі заходи відкривають для фахівців справжні спортивні перлини, які згодом стануть гордістю не лише тренера, закладу, громади, а й усієї України.

Як, власне, стала нинішня майстер спорту з легкої атлетики, носівчанка Марія Буряк. Нинішнім вагомим досягненням в спорті вона завдячує передусім своєму першому тренеру Валентині Бочок. Марія також була присутня на змаганнях, аби підтримати команду учасників-земляків.

Звичайно, у спорті завжди є переможці, проте ніколи не буває переможених, адже кожне наступне змагання – це старт, який наближає до омріяної перемоги.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: пресслужба Носівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button