Спорт

Відбулось жеребкування Чемпіонату України 2017 року з футболу

Чемпіонат України з футболу серед жіночих команд цього року пройде за новою схемою. У турнірі на старт змагань у Вищій лізі вийдуть 9 команд, які в одне коло виборюватимуть нагороди першості.

20 лютого у Львові, в присутності представників усіх команд-учасниць, відбулось жеребкування змагань. Чернігівщину в найвищому дивізіоні вітчизняного жіночого футболу представлятимуть одразу два жіночі колективи. Першою, звісно ж є багаторазовий призер змагань – чернігівська «Легенда – ШВСМ», а ось юні дівчата зі «Спартака» вперше вибороли таке право, минулого року ставши чемпіонками Першої ліги.

Однак через фінансові труднощі участь останніх у Вищій лізі була під великим питанням. І на допомогу прийшов відомий бізнесмен із Чернігівщини Михайло Голиця, який вирішив допомогти у фінансуванні нашої команди. Єдиною умовою стало те, що тепер «Спартак» матиме назву «Єдність» і представлятиме селище Плиски з Борзнянщини.

Старт чемпіонату у Вищій лізі орієнтовно відбудеться 22 квітня. У першому турі чернігівська «Легенда – ШВСМ» на своєму полі прийматиме уманський «Ятрань – Берестівець – Уманьферммаш», а «Єдність» свій перший поєдинок зіграє в гостях проти минулорічного чемпіона України – харківського «Житлобуд-2».

Ще статті по темі

Back to top button