Спорт

Відбувся Міжнародний фестиваль «UKRAINE MARTIAL ARTS CUP 2018»/Кубок України з айкідо – 2018 (Фото)

У вихідні Чернігів став місцем проведення масштабного спортивного дійства – Міжнародного фестивалю «UKRAINE MARTIAL ARTS CUP 2018»/Кубок України з айкідо – 2018.

Продемонструвати свою майстерність на татамі до міста над Десною приїхали як найменші спортсмени-початківці, яким виповнилось лише 4-5 років, так і титуловані майстри із різних регіонів України, які своє життя присвятили бойовим мистецтвам і тренувались у різних куточках планети.

Загалом до Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва з’їхалося понад 200 спортсменів, яких щиро підтримувала не менш потужна армія вболівальників: батьків, тренерів і просто прихильників японського бойового мистецтва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині відбулися змагання з авіамодельного спорту

Привітати учасників змагань і побажати їм успішних виступів завітали голова обласної ради Ігор Вдовенко, президент Всесвітньої Федерації Айкідо Юрій Москаленко та почесний гість, майстер айкідо чорного пояса 5-го дану, технічний директор Федерації айкідо «БІРАНКАЙ», який прибув до нас із міста Вроцлава, Сенсей Яцек.

Після привітань розпочалися показові виступи старших вихованців дитячих спортивних шкіл і клубів, багаторазових переможців змагань, молодих майстрів і старших учнів.

Далі естафету підхопили спортсмени найвищої категорії «МАСТЕРС ЮНІОРИ».

Видовищними були показові виступи тих, хто кожного дня працює над вихованням юних талантів, майбутніх переможців і чемпіонів, – тренерів і сенсеїв.

Яскравим доповненням до спортивних змагань стали творчі номери вихованців гуртка «Спортивна гімнастика», ансамблю сучасного танцю «Імпульс» і вокальних колективів Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.

Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю

виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Ще статті по темі

Back to top button