Спорт

Всеукраїнський проект OlympicLab завітав до першої школи

Днями Всеукраїнський проект #OlympicLab побував у спеціалізованій загальноосвітній школі №1 з поглибленим вивченням іноземних мов, що у Чернігові.

Про це ЧEline повідомили у НОК України в Чернігівській області.

До учнів завітали призерка чемпіонатів світу, Європи та Кубків світу з біатлону, учасниця Олімпійських ігор, заступник голови відділення НОК України в Чернігівські області Ніна Лемеш, заслужений працівник фізичної культури та спорту України Дмитро Пиріжок, стипендіат Національного олімпійського комітету України Олександра Шелкова.

В рамках проекту #OlympicLab для учнів 4 класів провели модуль «Волонтерський рух». Волонтерська діяльність є основою побудови та розвитку громадянського суспільства. Вона втілює в себе найшляхетніші прагнення людства – прагнення миру, свободи, безпеки та справедливості для всіх людей.

Олександра розповіла про людей, які звикли жити заради суспільного добра, намагаються своїми благородними вчинками змінити життя на краще. Волонтери важливі для кожного суспільства, тому що вони працюють без користі для себе, показуючи цим суспільству, що є ще в житті речі більш цінні ніж отримання матеріальної нагороди.

По завершенню заходу багато дітей виявило бажання допомагати на заходах відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області.

Учасники #OlympicLab були відзначені подарунками. Директору школи вручили спортивний інвентар, який у подальшому буде використовуватися під час уроків фізичної культури.

Ще статті по темі

Back to top button