Спорт

Є чим пишатися: чернігівські спортсмени розказали про свої здобутки

У Чернігові спортивна галузь постійно розвивається, здобуваються відповідні нагороди в різних видах спорту.

Про це розказав начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськради Андрій Дериземля.

Зокрема, він розповів про останні здобутки місцевих спортсменів у чемпіонаті світу з козацького двобою, що проходив 11-12 грудня у Харкові. За його словами, на цих змаганнях наші хлопці здобули велику кількість нагород. Також чернігівські борці взяли участь у чемпіонаті світу з дзюдо серед ветеранів, де є також призові місця.

Цьогоріч чернігівським спортсменам є чим пишатись. До прикладу, Дмитро Залепуха та Костянтин Ноткін зайняли ІІІ місце на чемпіонаті світу з козацького двобою. Кенан Алескеров та Даніїл Козлов на цьому ж чемпіонаті в розділі «Боротьба» зайняли перші місця. Олександр Індило зайняв ІІІ місце на чемпіонаті світу з самбо серед ветеранів. І на минулих вихідних у Львові разом із Костянтином Ноткіним брав участь у турнірі з дзюдо серед ветеранів, де Олександр посів друге, а Костянтин третє місце.

Також було зазначено, що збірна команда України, до якої і входять наші хлопці, посіла перше загальнокомандне місце, показавши найкращий результат на чемпіонаті світу з козацького двобою.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button