Спорт

«Юність U9» змагатиметься за «Кубок Австралії»

Вихованці СДЮШОР «Юність», 2012 року народження, вирушили на футбольний турнір «Кубок Австралії». Хлопці разом із тренером і потужною групою підтримки змагатимуться не на «зеленому континенті», як вам могло здатися, а в місті Черкаси, де вже в 12-й раз проходить цей турнір із незвичною та, певною мірою, екзотичною назвою.

Річ у тім, що організаторами цих дитячих змагань є два чоловіки, які свого часу разом тренувались у футбольній секції міста на Дніпрі – Андрій Фощій та Олексій Мамалига, який зараз живе в Австралії. Саме тому й виникла така незвична назва змагань – на честь одного із організаторів. І вже вдванадцяте до Черкас приїжджають юні футболісти з усієї країни, щоб у запеклих поєдинках вибороти та привезти додому «Кубок Австралії».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сновську пройшов шашковий турнір

Із 27 по 30 серпня 24 команди, 2012 року народження, боротимуться за приз, мабуть, найкрутішого дитячого футбольного турніру. «Географія команд» має такий вигляд: Суми, Запоріжжя, Каховка, Львів, Чорноморськ, Дніпро, Полтава, чотири команди з Києва, три команди із Черкас, по дві – із Харкова, Вінниці, Одеси та Кременчука. Місто на Десні представлене також командою ФК «Чернігів».

Сьогодні, 27 серпня, о 17.45 «одноклубники» Андрія Ярмоленка грають із командою «Молодь» із Полтави.

Тримаймо кулаки та вболіваймо!!!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Автор: Вадим Трахтенберг, фото автора

Ще статті по темі

Back to top button