Спорт

З міжнародних змагань меняни привезли золото та бронзу

У м. Бердичеві 24-25 червня відбулися Міжнародні змагання зі стрибків у висоту «XIV меморіал пам’яті В.О.Лонського». У змаганнях брали участь представники з Ізраїлю, Канади, Польщі та України.

Змагання проходили на центральній площі міста. Глядачі сердечно зустрічали оплесками всіх спортсменів-учасників змагань.

Молодшу групу представляли спортсмени 2004-2005 р.н., середню групу – 2002-2003 р.н., старшу групу – 2000-2001 р.н. і дорослу групу – майстри спорту, міжнародні майстри спорту, переможці чемпіонату світу, призери Європи та інших міжнародних турнірів.

У цих змаганнях брали участь дві відомі менянки:

Першорозрядниця Вікторія Майстренко – переможниця нещодавнього міжнародного турніру в м. Лейпцигу (Німеччина), рекордсменка області. Вона підтвердила свій високий клас і завоювала золоту медаль «XIV меморіалу пам’яті В.О.Лонського».

Чудово виступила і друга наша спортсменка – чемпіонка області 2017 року зі стрибків у довжину Дорошенко Поліна, яка на цих змаганнях зі стрибків у висоту показала дуже високий результат і завоювала бронзову медаль.

Готувались спортсменки до цих змагань зі своїм тренером Н.П.Таратухіною.

Джерело: Наше слово

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button