Спорт

Збірна команда ніжинської поліції перемогла у змаганнях з армреслінгу серед поліцейських (Фото)

відбувся фінал Кубка начальника Головного управління Нацполіції в Чернігівській області з армреслінгу. Загалом у змаганнях взяли участь вісім збірних команд поліцейських з усієї області.
Такі змагання ініціював керівник поліції області Володимир Нідзельський. Організувала проведення турніру ГО «Спортивний клуб поліції Чернігівської області». Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

– Любов до спорту, фізична підготовка і здоровий спосіб життя – обов’язкові якості для кожного поліцейського. Війна показала, що в єдності – наша сила. Під час таких спортивних заходів ми ще більше об’єднуємося та загартовуємо наш командний дух. Учасники боролися достойно і по-справжньому. Переконаний, що всі отримали чудові емоції від змагань, – сказав начальник ГУНП у Чернігівській області Володимир Нідзельський.

Найсильнішою командою з армреслінгу серед поліцейських стала збірна команда Ніжинського відділу поліції. Друге місце посіла збірна команда роти поліції особливого призначення, а третє – Корюківського райвідділу поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках змагалися юні шахісти

У ваговій категорії до 75 кг перше місце виборов Денис Козаченко з Прилук, в категорії до 90 кг переміг Віктор Здота з конвойної служби, а в категорії понад 90 кг переможцем став Артем Науменко з Корюківки.

Переможцям і призерам турніру начальник ГУНП вручив кубки, медалі та подарунки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button