Спорт

Збірна поліції Чернігівщини з тенісу – чемпіон «Динаміади»

В рамках «Динаміади» ГО Чернігівська обласна організація ФСТ «Динамо», відбувся чемпіонат області з настільного тенісу серед колективів фізкультури силових структур.

Команди зустрілися в залі одного зі спортивних комплексів Чернігова. З’ясування сильнішого в цьому витонченому і шляхетному виді спорту тривало два дні. У запеклій боротьбі на тенісних столах зійшлися дев’ять команд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські рятувальники вибороли друге загальнокомандне місце в обласних змаганнях із тенісу

Успіх здебільшого був на боці гравців з миттєвою реакцією і блискавичними подачами. Підтримати спортсменів прийшли колеги по службі, юніори і просто прихильники здорового способу життя.

У командному заліку бронзу вибороли представники військової частини, срібло дісталося команді ГУ ДСНС в Чернігівській області. Почесну верхню сходинку зайняла команда Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Чемпіоном в особистому заліку став співробітник Управління державної служби з надзвичайних ситуацій, відповідно срібло і бронзу поділили представники поліції.

Переможці та призери змагань під час урочистого шикування дістали заслужені трофеї чемпіонату — кубки, медалі та дипломи відповідного ґатунку.  

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button