Новини

ТОП 5 телеграм каналів Чернігова

Реклама у телеграм-каналах, які щодня відвідують сотні і тисячі користувачів – справжній тренд для представників малого та середнього бізнесу. І не дивно: адже саме тут рекламодавець знаходить дорослу та платоспроможну аудиторію, яку може зацікавити інформація про його послуги або товари.

Біржа реклами у телеграм каналах

Сьогодні ви можете розмістити пост у Телеграмі, обираючи з величезної кількості каналів різноманітної тематичної спрямованості. До вашої уваги – телеграм-канали Чернігова, де ваша реклама в жодному випадку не залишиться непоміченою. Цей рейтинг було складено на підставі кількості підписників на 1 травня 2023 року та він відображає лише ті телеграм-канали, які містяться у каталозі telegator.biz.

Труха Чернігів

Канал, що завжди оперативно реагує на все, що відбувається в регіоні, країні та світі. Тут ви завжди знайдете пости, що містять останні новини з фронту, аналітику та прогнози експертів. Канал уважно стежить за найважливішими подіями, які стосуються повсякденного життя – своєчасно інформує про зміни в роботі комунальних служб, важливі культурні та громадські заходи, відстежує криміногенну обстановку в області, інформує про ДТП  та ситуацію на дорогах. Користувачі мають змогу долучитися до благодійних акцій та взяти участь у зборі коштів на користь ЗСУ.

Доброго вечора, ми з Чернігова

Один з найцікавіших та найпопулярніших регіональних телеграм-каналів, який пропонує користувачам оперативну інформацію театру воєнних дій, новини політики та економіки, експертні прогнози та аналітику останніх подій. Канал не забуває інформувати про оголошення та відбій повітряної тривоги у регіоні, публікує важливі новини з життя міста, розповідає про цікаві події в світі. Тут можна побачити безліч цікавих фото-та відеоматеріалів, що яскраво ілюструють непросте повсякденне життя у регіоні.

Чернігів LIFE

Надзвичайно цікавий канал, що динамічно інформує користувачів про найбільш актуальні та важливі події у житті міста та регіону. Тут завжди можна швидко довідатись, що відбувається на фронті, в Україні та за її межами,  прочитати інформацію про останні кримінальні події та ДТП у регіоні, про стан доріг та зміни у функціонуванні міської та регіональної інфраструктури. Користувачі завжди мають нагоду довідатись цікаву аналітику від провідних експертів,  переглянути яскраві фото та відео сюжети, дізнатися про актуальні анонси культурних та громадських заходів, благодійні акції для допомоги ЗСУ.

Челайн, чесні новини

Безумовно, один з кращих регіональних каналів новин, завдяки якому користувачі можуть дізнатися важливі новини зі сфери політики, економіки та громадського життя, стежити за останніми подіями на фронті. Тут завжди безліч цікавого контенту – статті, інфографіка, аналітичні дослідження та інше. Канал інформує про надзвичайні події та кримінальний стан у регіоні, публікує актуальні фото та відеоматеріали з місця подій.

Чернігів сьогодні

Один з надзвичайно цікавих регіональних телеграм-каналів, що приваблюють увагу широкої аудиторії користувачів, яка продовжує зростати. Канал публікує добірки найважливіших новин з фронту та багато актуальної інформації про події в місті та регіоні – це саме той ресурс, що намагається завжди тримати користувача в курсі всього, що складає непросте життя регіону сьогодні. На каналі завжди користувач знайде інформацію про культурні події міста, зможе долучитись до благодійних акцій, та, звичайно публікувати власні рекламні пости на вигідних умовах. Звичайно, розміщення реклами у Телеграм потребує часу та уважного ставлення, тривалого відбору каналів, що не перенавантажені рекламою, написання текстів тощо. Бажаєте уникнути зайвих складнощів під час розміщення вашої Телеграм реклами? Це можна реалізувати просто, зручно та безпечно, якщо ви скористаєтесь послугами біржі Телегатор. Це біржа реклами телеграм, що забезпечить вам гарантований захист від шахрайства та надасть допомогу у виборі кращих майданчиків для публікації ваших рекламних постів, візьме на себе контроль за своєчасною публікацією постів.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button