Війна

«Без тепловізора, як сліпі»: дружина військового з Чернігівщини просить про допомогу

ЗБІР ЗАКРИТО!

Завдяки небайдужим людям кошти на тепловізор зібрані!

Дякуємо всім хто долучився до збору.

Кривава війна в Україні, на жаль, триває, а українські бійці роблять навіть неможливе, наближаючи день нашої Перемоги. Але водночас варто не забувати, що наші воїни потребують допомоги.

Цього разу до всіх небайдужих людей звертається Людмила Ткаченко зі Сновська. Вона збирає кошти на тепловізор для підрозділу, в якому служить її чоловік В’ячеслав Ткаченко разом із побратимами.

«Мій чоловік у війську від 6 вересня 2022 року. Отримав повістку, пройшов медкомісію і служить. Вони у наряді без тепловізора, як сліпі. Були в одному місці, то туди стався приліт, нині змінили місце. Важко «без очей», – розповідає пані Людмила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи отримає 200-літній панський маєток на Чернігівщині друге життя?

За її словами, тепловізор коштує 33 500 гривень. І це мінімальна ціна, дешевше не знайти.

Збір триває майже місяць, долучилися вже всі знайомі та друзі, навіть з-за кордону. Але назбирати вдалося лише половину від потрібної суми – 14 420 гривень. І вже кілька днів, як збір стоїть на місці. Тому потрібна допомога! Важливий навіть мінімальний внесок, кожна гривня. Адже війна – це наша спільна біда.

Нашим воїнам дуже нелегко, як і їхнім сім’ям. Зокрема, пані Людмила розповіла, що за весь час служби її В’ячеслава відпускали додому всього на два дні. Тож дружина і 8-річний синочок дуже сумують за своїм чоловіком і батьком, який для них – найкращий, мужній, справедливий  і надійний.

І що краще будуть оснащені наші хлопці в армії, то швидшою буде Перемога. А це також залежить і від кожного з нас. Тож не забуваймо перераховувати кошти на потреби військових.

До речі, брат В’ячеслава Ткаченка – теж на військовій службі.

Ірина Осташко

Фото – Людмила Ткаченко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button