Війна

Бійцям 1-ї окремої танкової Сіверської бригади вручили відзнаки до Дня сержанта (Фото)

Бійцям 1-ї окремої танкової Сіверської бригади вручили відзнаки до Дня сержанта. Про це повідомляють в ОК «Північ».

«Для мене ця відзнака неочікувана. Але відтепер відчуваю ще більшу відповідальність. Завжди розумів, що бути сержантом – давати приклад для наслідування своєму особовому складу. А отже, маю щоразу себе перевершувати, аби мотивувати інших», — каже головний сержант стрілецької роти стрілецького батальйону на позивний Макар. Чоловік отримав почесний нагрудний знак Головнокомандувача  Збройних Сил України.

Сержант стрілецького батальйону на позивний Полковник отримав медаль за хоробрість у бою. Сталевий каже, що під час бойових виходів для командира групи головне – зберігати холоднокровність і вміти заспокоїти особовий склад. «Сержанти часто приймають рішення і відповідно до цих рішень залежить результат. Важливо утримати своїх бійців від паніки, зробити так,  аби всі виконували свою роботу чітко і без метушні. Тоді все буде гаразд. Вміння заспокоїти – одне із ключових для командирів різних рівнів», — ділиться думками Полковник.

«1-ша Окрема танкова Сіверська бригада особливо пишається своїм сержантським корпусом. За нашими сержантами слідують, на них рівняються, їх поважають. Вони — беззаперечні лідери для свого особового складу та надійна опора для командування», — йдеться в повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button