Війна

Били зі ствольної артилерії: ворог обстріляв Семенівську громаду

Учора, 21 листопада, російські окупаційні війська продовжили свою злочинну тактику – обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської області.

Ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів, реактивної та ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Хотінська, Есманьська, Зноб-Новгородська та Середино-Будська громади Сумщини й Семенівська Чернігівщини. Про це повідомляє Держприкордонслужба.
У першій половині дня Середино-Будська територіальна громада потерпала від ворожого мінометного вогню – більше десятка мін 120 мм калібру прилетіло зі сторони російського населених пунктів погощ та грудська.

У другій половині дня рашисти одночасно накрили територію Хотінської громади із декількох видів зброї – мінометів, реактивної та ствольної артилерії. Загалом пролунало з десяток вибухів від розривів снарядів калібру 152-мм, двох десятків від мін калібру 120-мм і з десяток – від РСЗВ «Град». Вогонь вівся з російського населеного пункту єлізаветовка. Внаслідок обстрілу в одному з населених пунктів громади пошкоджено кілька приватних будинків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни сьогодні вранці обстріляли прикордоння Чернігівщини

Зноб-Новгородська громада двічі перебувала під вогнем зі ствольної та реактивної артилерії. Загалом понад чотири десятки прильотів зафіксовано з району російського населеного пункту зноб.
Зранку 22 листопада Есманьську громаду росіяни атакували з району населеного пункту лемешівка, зафіксовано 7 вибухів артилерійських снарядів.

Водночас по території Семенівської громади росіяни з боку населеного пункту ломаковка били зі ствольної артилерії – зафіксовано 17 вибухів.
Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button