Війна

Бойовий Хом’як стоїть на захисті північних рубежів

У світі існує велика кількість різновидів хом’яків, серед яких китайські, сирійські, хом’яки Кемпбелла, джунгарські тощо, проте на північному кордоні нашої держави службу несе Прикордонний Хом’як.

Саме на такий позивний відкликається прикордонник Ігор. Родом хлопець із Тернопільщини. Після завершення навчання та нетривалого періоду роботи до початку «великої війни» призвався на строкову військову службу в прикордонне відомство. Через повномасштабне вторгнення ворога служба трішки затягнулась. Проте, за словами самого захисника, це не найосновніша проблема, головне – вибороти незалежність України та відстояти її територіальну цілісність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ти відчуваєш, що ти потрібен. І тебе чекають»: історія бойового медика з Чернігівщини (Відео)

Сьогодні прикордонник береже рідну державу на Півночі. Водій. Як із посмішкою говорять побратими: «Авто нашого Хом’яка доставить Вас куди потрібно у найкоротші терміни й найшвидшим маршрутом. Бо лише він, як справжній хом’як, знає усі лази та нори на ділянці».

А московити нехай думають, що Прикордонний Хом’як – це «винахід української біолабораторії та учасник американського військово-біологічного проєкту»!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Північний кордон. Держприкордонслужба

Ще статті по темі

Back to top button