Війна

Чернігівщина попрощалася із трьома Захисниками

Помстимося за кожного воїна, який мужньо поліг за вільне майбутнє українського народу!

Солдат Бушко Юрій Михайлович народився 2 квітня 1983 року в Куликівці.

У березні 2022 року чоловік долучився до оборонців Батьківщини, потрапивши на службу до військової частини А1937 на посаду гранатометника. Майже рік він віддано боронив Україну, борючись за свободу та щасливе майбутнє українського народу. 7 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Юрій Бушко загинув. Попрощалися з воїном в смт Куликівка.

Солдат Токар Олександр Михайлович народився 9 жовтня 1976 року в Коропі.

На захист України чоловік став добровільно, службу ніс у складі військовій частини А2960 на посаді стрільця-санітара та мужньо боронив рідну державу від російських окупаційних військ. 3 березня 2023 року під час боїв на Донеччині Токар Олександр загинув. В останню путь земляка провели на його Малій Батьківщині.

Солдат Титкач Ігор Святославович народився 20 жовтня 1989 року в селі Спаське на Сосниччині.

Закінчив Спаську ЗОШ I-III ступенів, після чого вступив до Сосницького професійного аграрного ліцею, де опанував спеціальність «штукатур, монтажник гіпсокартонних конструкцій». Протягом 2008-2009 років чоловік проходив строкову військову службу, а після початку повномасштабної війни знову долучився до лав ЗС України, аби зі зброєю в руках в складі військової частини А1910 боротися за свободу та незалежність Батьківщини. 2 березня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині Титкач Ігор загинув. Поховали земляка на кладовищі села Якличі.

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button