Війна

Чернігівщина попрощалася із захисником

Сьогодні на Чернігівщині попрощалися з захисником, який загинув у бою за свободу та незалежність Батьківщини. Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Солдат Ферара Олексій Олександрович народився 19 листопада 1988 року в селі Торське на Донеччині. З початком повномасштабної війни чоловік не зміг лишитися осторонь та долучився до оборонців України, аби зі зброєю в руках стати на захист її територіальної цілісності та недоторканості.

Службу Андрій ніс в одному з підрозділів Чернігівщини, а саме військовій частині А4569. Так, на посаді кулеметника разом з побратимами він мужньо захищав Батьківщину, даючи гідну відсіч ворожим окупаційним військам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбиті росією: чоловіка з Іванівки росіяни спалили у власному будинку

На жаль, 1 грудня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Опитне на рідній Донеччині Ферара Олексій загинув…

Сьогодні рідні та побратими провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам’ять полеглого воїна та поховавши його на місцевому кладовищі села Льгів Чернігівського району, де нині проживає його дружина.

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром…

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button