Війна

Чернігівщина попрощалися із трьома воїнами

Капітан Комісаренко Сергій Володимирович народився 20 липня 1968 року в селі Хотуничі.

Закінчив Рогізківську середню школу та Челябінське вище військове автомобільне інженерне училище.

Маючи досвід військової служби вперше на захист Батьківщини став у 2015 році, брав безпосередню участь в АТО на сході України. У 2017-му році продовжив служити за контрактом, в після його закінчення працював інспектором в Чернігівській обласній державній риболовній інспекції.

24 лютого 2022 року, в перший день повномасштабної війни, долучився до лав оборонців Батьківщини, потрапивши до складу військової частини А7333 на посаду командира стрілецького взводу та разом з побратимами віддано боронив рідну державу.

13 березня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині Комісаренко Сергій загинув. Поховали воїна на міському кладовищі у Сновську на Алеї Героїв.

Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Солдат Наумов Тарас Михайлович народився 22 липня 1993 року в селі Радуль, де і проживав.

У 2000 році закінчив 11 класів місцевої ЗОШ, потім працював на приватному підприємстві. У грудні 2022 року чоловік долучився до Захисників України, службу проходив у складі військової частини А0284.

13 березня 2023 року під час боїв на Донеччині Наумов Тарас загинув, до останнього подиху виконуючи свій військовий та громадянський обов‘язок з захисту територіальної цілісності та недоторканості Батьківщини. Попрощалися з воїном у його рідному селі.

Старший солдат Федоренко Олександр Олександрович народився 21 квітня 1985 року у селі Наумівка.

Після початку повномасштабного ворожого вторгнення чоловік долучився до лав ЗС України. У складі військової частини А1815 на посаді командира відділення кулеметного взводу мужньо захищав Україну, даючи гідну відсіч ворожим окупаційним військам.

16 березня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Федоренко Олександр загинув. Провели в останню путь воїна в його рідному селі.

Обіцяємо, їх смерть не буде даремною! Не забудемо Героїв! Не пробачимо ворогів! Долучайся до оборонців України, аби помститися за полеглих земляків та зберегти памʼять про них у серцях вільних та незалежних українців.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button