Війна

Чернігівщина попрощалися із воїном, який загинув у бою за Незалежність Батьківщини

Сьогодні на Чернігівщині попрощалися із земляком, який загинув у бою за Незалежність Батьківщини! Молодший сержант Турчин Ростислав Миколайович.
Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Народився 17 травня 2002 року в селі Нова Басань у багатодітній сім’ї. Закінчив середню ЗОШ у селі Новий Биків, після чого розпочав проходження строкової військової служби у складі одного з підрозділів Нацгвардії України, згодом підписав контракт і долучився до військової частини 3017 НГУ, де продовжив проходження служби. Після початку повномасштабної війни разом із побратимами Ростислав став на захист територіальної цілісності та недоторканості Батьківщини, даючи гідну відсіч російським окупаційним військам.

На жаль, 23 лютого 2023 року під час виконання чергового бойового завдання на околиці Бахмута на Донеччині Турчин Ростислав потрапив під ворожий мінометний обстріл, отримавши травми, які виявилися не сумісними з життям…

Попрощалися з воїном у селі Новий Биків, поховавши його на місцевому кладовищі. Вдома у нього залишилась мати, дві сестри та троє братів.

Слава загиблим Героям!
Спочивайте з миром…

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button