Війна

Чернігівщина прощалася із земляком, який загинув за Незалежність

Сьогодні на Чернігівщині попрощалися з земляком, який загинув у бою за Незалжність України.

Сержант Ковальов Микола Валентинович

Народився 25 серпня 1970 року у Городні. Тут ріс та навчався, після закінчення у 1987 році місцевої середньої школи №2 певний час працював на телевізійному заводі «Агат», трохи згодом проходив строкову військову службу в ракетних військах, а потім ще протягом 5 років служив за контрактом у місцевій військовій частині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівське прикордоння – знову під ворожим вогнем

У травні 2022 року, після звільнення Городнянщини від ворожих окупаційних військ, чоловік вирішив добровільно долучитися до оборонців Батьківщини. Службу ніс у військовій частині А4007 на посаді водія протитанкового відділення та рзом з побратимами мужньо виконував свій військовий та громадянський обов’язок з захисту територіальної цілісності та недоторканості України.

На жаль, 24 січня 2023 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Авдіївка на Донеччині Ковальов Микола загинув…

Попрощалися з воїном-земляком на його Малій Батьківщині, поховавши на місцевому кладовищі. Вдома у нього залишились дружина, донька та син, який, як і батько, став на захист рідної землі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button