Війна

Чернігівщина провела в останню путь двох полеглих бійців

На Чернігівщині пропрощалися з двома воїнами, які загинули у боях за Незалежність України.

Солдат Савченко Сергій Олександрович

Народився 11 вересня 1987 року у селі Прохори, що на Борзнянщині, проживав та навчався у селі Комарівка. У 2003 році закінчив школу та вступив до Куликівського ліцею, де опанував професію кухаря, а у 2005 році розпочав навчання в Ніжинському аграрному ліцеї.

У перший місяць повномасштабної війни чоловік добровільно долучився до лав оборонців Батьківщини. Службу ніс у військовій частині А7329 на посаді бойового медика.

На жаль, 30 грудня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу села Підгородне на Донеччині Савченко Сергій загинув…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині фіксують ще один розвідувальний безпілотник

Солдат Мацієвський Олександр Ігорович

Народився 10 травня 1980 року у місті Кишинів (Республика Молдова). У 1997 році закінчив загальноосвітню школу, а потім вступив на навчання у технікум, де отримав диплом електромонтажника.

У 2008 році Олександр з дружиною та сином переїхав в Україну. Тут працював за спеціальність, а у березні 2022 року добровольцем вступив до лав ТрО Ніжина, потрапивши до складу одного з підрозділів військової частини А7329. Брав участь в обороні Чернігівщини, пізніше вирушив обороняти східні кордони держави.

На жаль, 30 грудня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу Соледара на Донеччині Мацієвський Олександр загинув…

Попрощалися з полеглими воїнами у Ніжині, поховавши їх на місцевому кладовищі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button