Війна

Чернігівщина втратила ще одного Героя

Сьогодні Коропщина провела в останню путь свого земляка — сержанта Осовика Віктора Миколайовича, який загинув у бою за свободу та Незалежність України! У червні захиснику виповнилося 45 років…

Народився Осовик Віктор 6 червня 1977 року у селі Іваньків Коропського району Чернігівщини. З початком повномасштабного ворожого вторгнення наш земляк вирішив долучитися до Захисників України. Певний час він обороняв Чернігівщину, пізніше у складі 16-го окремого мотопіхотного батальйону на посаді санітарного інструктор давав гідну відсіч загарбнику і в інших областях України.

− Був добрий, сильний, люблячий. Мене любив…. Мав багатьох друзів, любив природу, риболовлю. Остання смс-ка від нього: «Я тебе люблю», − саме таким пам’ятає Віталія його дружина Наталія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Орки знову масово обстрілюють прикордоння Чернігівщини

Знайомі Віктора розповідають, що той був відповідальним, працьовитим, не боявся ніякої роботи. У свій час трудився в Газбудсервісі та в Укртелекомі. Потім зводив будинки на Київщині − у Гостомелі, Ірпіні, Бучі. Дуже переживав через те, що ворог знищив творіння його рук.

13 липня під час виконання бойового завдання Осовик Віктор отримав серйозне поранення та втратив багато крові. Ці дні за життя нашого земляка боролися медики, але, на жаль, 16 липня у госпіталі міста Дніпра серце воїна зупинилося. Того дня мама Валентина Андріївна втратила єдиного сина. Донька Соня і син Ілля – батька, який їх дуже любив. Дружина Наталія – коханого чоловіка.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button