Війна

Чернігівщина втратила захисника

Віна продовжує збирати свої страшні жертви. Завтра, 1 серпня, Городнянська громада полеглого в боях Героя, який на щиті повертається додому назавжди.

Атрошенко Дмитро Валерійович народився в Городні, тут же закінчив міську школу №1. Потім було навчання в профтехучилищі й строкова служба у 2005-2006 роках.

Він мав сім‘ю – дружину й сина, працював майстром на будівництві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фронті загинув воїн з Чернігівщини

Від мобілізації не ховався, після звільнення Городнянщини був призваний військкоматом для захисту Вітчизни у квітні 2022 року. Мужньо дивився супостатам в їхнє зрадливе нутро, розумів, що разом з побратимами виборює волю й право на життя для своєї родини, для рідних і близьких.

Дмитро загинув 22 липня 2023 року поблизу села Нововодяне, що в Сватівському районі Луганської області, внаслідок смертельних поранень від артилерійського обстрілу. Йому було всього 36 років.

Завтра, 1 серпня, Городня зустрічатиме свого захисника на колінах біля скверу «Гармати» орієнтовно о 10.45 годині. Далі процесія рухатиметься містом по вулиці 1 Травня, де жив Дмитро з сім’єю (район кафе «У Пуха»). Відспівуватимуть Героя в церкві Василія Великого після того, як він побуде в рідній домівці. Ховатимуть Дмитра на кладовищі «Піски».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button