Війна

Чернігівщина втратила Захисника

Стало відомо про смерть Захисника з Новгород-Сіверської громади. Схиляймо голову в глибокій скорботі… Про це повідомляють у Новгород-Сіверській районній військовій адміністрації.
«Щерба Василь Володимирович

Народився Щерба Василь Володимирович 11 лютого 1995 року в селі Слобідка Новгород-Сіверського району. До шостого класу Василь навчався у Лосківській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів, далі продовжив навчання в Новгород-Сіверській гімназії імені К.Д.Ушинського. Після закінчення школи Василь вступив до Львівської державної академії, де провчився три роки.
У 2015 році Щерба Василь був призваний на строкову військову службу до Збройних Сил України. Служба проходила на півдні України. Демобілізувавшись, Василь продовжив навчання в Сумському державному університеті. Працював у компанії Київстар.

Під час повномасштабного вторгнення російської федерації Щерба Василь став на захист Батьківщини. Мужній захисник воював у Попасній, на Херсонщині, Донеччині. До кінця залишився вірним військовій присязі, виявив стійкість і мужність при виконанні свого обов’язку.
З 17 лютого 2023 року солдат Щерба Василь Володимирович вважався зниклим безвісти. Це сталося в районі населеного пункту Леонідівка Бахмутського району Донецької області.

Не втрачали надію та чекали свого захисника мама, сестра, друзі…
Згодом, за результатами ДНК, тіло Василя було ідентифіковано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сумна звістка: загинув захисник із Чернігівщини

Рідні, близькі та знайомі згадують Василя як добру, світлу, щиру людину. Він був турботливим, люблячим сином і братом, надійним вірним другом. Такий молодий і життєлюбний! Він міг би довго й щасливо жити в мирній Україні. Але не судилося…

20 травня 2023 року Василя Володимировича Щербу поховали в рідному селі.

Доземний уклін загиблому герою… Вічна шана… Вічна подяка… Вічна пам’ять…», – йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button