Війна

Чорна звістка: загинув Герой із Чернігівщини

Загинув  житель Володькової Дівиці Андрій Михайлович Пирогов.

Солдат Андрій Пирогов  (9.10.1967 – 23.11.2023) народився та виріс у Носівці.

Загальну середню освіту здобував у Носівській першій школі. Далі навчався в технікумі залізничного транспорту. Все життя працював на залізниці машиністом електропоїздів. Відпрацювавши багато років за фахом, Андрій Михайлович вийшов на пільговий заслужений відпочинок. Нарешті мав час, аби більше проводити часу з рідними, тішити єдину онучку Маргаритку, займатися господарськими справами, на які завжди бракувало часу раніше, бо ж робота була відповідальна, напружена, щільний графік.

А в нього було стільки планів, які неодмінно реалізував би, якби не війна. Андрій Михайлович був надзвичайно доброю, щирою людиною, безмежно залюблений у людей і життя.

Із власною родиною проживав у Володьковій Дівиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фронті загинув ще один воїн із Чернігівщини

У лави Збройних Сил України наш земляк став на службу в червні нинішнього року. Після проходження навчання перебував на посаді гранатометника 2-го відділення механізованого взводу 2-го механізованого батальйону військової частини.

Залишаючись вірним присязі, даній українському народові, відстоюючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання солдат Андрій Пирогов отримав поранення, не сумісне з життям.

Сталося це 23 листопада поблизу населеного пункту Діброва Сіверодонецького району Луганської області.

Андрія Михайловича Пирогова буде поховано в с. Володькова Дівиця на кладовищі по вул. Освіти.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Пресслужба Носівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button