Війна

Дружина загиблого захисника  Дениса Пясецького просить підтримати петицію

Захищаючи країну, 2 січня 2024 року 34-річний молодший сержант Денис Пясецький пішов на своє останнє бойове завдання.

10 січня в районі н.п. Веселе Бахмутського району Донецької області отримав важке осколкове поранення під час артилерійського обстрілу по позиціях, де перебував зі своїм взводом, і загинув.

Дружина загиблого Героя Юлія Пясецька створила петицію про присвоєння Денису Пясецькому звання Герой України (посмертно).

Денис вісім років служив у Національній поліції міста Чернігова. У 2015-му під час забезпечення охорони публічного порядку біля будівлі Верховної Ради України в м. Києві від вибуху гранати отримав осколкові поранення, за що був нагороджений нагрудним знаком «За відвагу в службі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПЦУ чи УПЦ: куди чернігівці цього року підуть освячувати паски (Відео)

У 2022 році з початком повномасштабного вторгнення військ рф на територію України з 24 лютого брав участь в обороні міста Чернігова. Після звільнення Чернігівщини за власним бажанням пішов служити до лав ЗСУ, щоб захищати нашу країну. Потрапив до складу одного з підрозділів військової частини А-4219 та на посаді командира 1-го гранатометного відділення взводу вогневої підтримки вирушив боронити країну на сході України.

За час служби неодноразово брав участь у тяжких бойових зіткненнях із ворогом на Бахмутському напрямку, був нагороджений почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» і медаллю «Кращий сержант».

«Його побратими зазначили, що він був справжнім командиром, людиною слова, людиною мужності, зразком незламності та міцності духу. Він із честю виконав обов’язок щодо захисту своєї держави і до останнього подиху залишився вірним присязі, українському народові та Україні.

Мій чоловік був хороброю і порядною людиною, турботливим сином, найкращим татом, люблячим чоловіком, надійним товаришем і братом», – згадує дружина.

Він дуже любив життя і мав багато планів і мрій, яким не судилося здійсниться. У загиблого воїна залишилась донька і він віддав своє життя, аби вона жила в мирній країні!

Тож рідні загиблого бійця просять підтримати петицію. Аби вона потрапила на розгляд до президента України, треба зібрати 25 000 голосів. Наразі зібрано 12 166 голосів і в запасі ще 64 дні. Не будьмо байдужими, бо Герой загинув і за кожного з нас.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button