Війна

Фронтові читання: лікар із Чернігова поміж боями читає «Нескорену Чернігівщину»

Книжку «Нескорена Чернігівщина: реальні історії війни» вже читають на фронті українські захисники. Народний депутат України Борис Приходько написав про це на своїй сторінці у Фейсбуці та виклав фото воїна, який тримає в руках наше видання. Це 30-річний Михайло. Він родом із Тернопільщини, та вже понад п’ять років живе в Чернігові і працює сімейним лікарем у Чернігівській міській лікарні №4. Понад пів року молодий хлопець на передовій мужньо боронить нашу Батьківщину.

«Михайло написав, що видання «Нескорена Чернігівщина», яке ми нещодавно презентували в Чернігові, вже читають на фронті українські захисники. Отак хлопці відпочивають між боями. Такі фото надихають і справді додають оптимізму! Бо армію тих, хто читає, ніколи не перемогти!!!!» – підписав фото народний депутат Борис Приходько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нескорена ворогом Чернігівщина: спільна війна військових і цивільних (Відео)

Борис Приходько додав, що сьогодні, 4 грудня, Михайло в колі побратимів святкує свій 30-річний ювілей. Політик побажав воїнові якнайскорішого повернення додому з Перемогою. Редакція інтернет-порталу «Челайн» приєднується до вітань.

Нагадаємо, минулої п’ятниці, 25 листопада, в Чернігові відбулася презентація книжки «Нескорена Чернігівщина: реальні історії війни» – про злочини окупантів в області. Книжка створена на основі журналістських репортажів із різних куточків нашої області. Одразу після звільнення Чернігівщини від російських окупантів журналісти ЧЕline поїхали до місцевих жителів і зафільмували їхні розповіді про ті звірства, які їм довелося пережити під час окупації. Із виданням книжки допоміг народний депутат України Борис Приходько.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button