Війна

Гірка втрата: на Чернігівщині загинув Захисник

Знову у Носівській громаді гірка втрата. Загинув носівчанин Руслан Сергійович Волоха.
Про це повідомляють у пресслужбі Носівської міської ради.

Сержант Руслан Волоха (21.01.1999 – 1.12.2023) народився та зростав у Носівці. Навчався в першій міській школі. Професію продавця-консультанта здобував у Мринському СПТУ.

Уже після одержання диплома Руслан став до лав Збройних Сил України на строкову службу. Після проходження працював за професією, продавцем будматеріалів. Захоплювався технікою, займався спортом, будував плани, як кожна молода людина…

А далі… була війна. Він ніс службу на північному кордоні нашої області.
Прикордонні війська були для нього близькими. Мав досвід, бо й строкову службу проходив у цих військах, щоправда, на Львівщині. Після повномасштабного вторгнення Руслан виконував обов’язки інспектора прикордонної служби І категорії вже недалеко, на Чернігівщині. І це вкотре підтверджує, що війна – не десь далеко від нас, вона всюди, вона близько і вона лишає страшні криваві сліди. Болю, гіркоти, втрат.

Зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою ворога для підрозділу, в якому служив наш земляк, на жаль, стало фатальним. Сержант Руслан Волоха загинув.
Загинув як Герой, до останнього залишаючись вірним військовій присязі, даній українському народові. Сталося це 1 грудня.

«Носівська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус щиро співчувають батькам загиблого захисника: Людмилі Григорівні та Віктору Володимировичу, нареченій Анастасії, братикам, для яких він був взірцем, усім рідним, близьким, побратимам», – йдеться в повідомленні.

Поховають Героя буде на кладовищі по вул. Центральна (в напрямку с. Андріївка)
Зустріч і поховання відбудуться сьогодні, 4 грудня.

Вічна пам’ять Герою-Захиснику.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button