Війна

Коропська громада прощалася зі своїм Захисником

Сьогодні у Вишеньках попрощалися з Юрієм Котовим. 53-річний Захисник загинув 13 листопада поблизу села Новокалинове Покровського району Донецької області, обороняючи Україну від російського загарбника.

Багато людей сьогодні зібралися біля його будинку, щоб підтримати родину в тяжкому горі та віддати свою щиру шану Воїну.

Юрій Котов народився 7 листопада 1970 року в Вишеньках. Після закінчення місцевої школи він навчався в училищі в Конотопі. Відслужив в армії, одружився. Створив чудову родину, виховав із дружиною сина і доньку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фронті загинув ще один воїн із Чернігівщини

Здобув фах інженера-механіка в Ніжинському агротехнічному коледжі. Працював на будівництві, в охороні. Трудився інженером на сирзаводі в Коропі. Був працьовитим господарем.

На захист України наш земляк був призваний 4 січня цього року. Проходив службу у військовій частині на посаді водія протитанкового взводу механізованого батальйону. Обороняв Україну пліч-о-пліч із такими ж мужніми воїнами.

Він боровся за волю і свободу нашої держави. Вірив і віддав в ім’я Перемоги найцінніше – життя.

Поховали Героя на кладовищі в його рідному селі. На його честь військовослужбовці здійснили салютний залп, а духовий оркестр виконав Гімн України.

Вічна пам’ять і слава українському воїну!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Коропська громада

Ще статті по темі

Back to top button