Війна

Коропська громада провела в останню путь свого Захисника

Тривають запеклі бої з російським агресором за свободу та незалежність. Сотні жителів Коропської громади пліч-о-пліч із бойовими побратимами дають відсіч ворожій агресії.

Із великими смутком і болем громада зустріла страшну звістку про загибель Захисника – Валентина Борисовича Чайки з Карильського.

Валентин Чайка був людиною з великою душею і серцем, справжнім трудягою. Він крокував стежиною своєї долі з честю та гідністю! 

Дуже гордився своєю сім’єю. Був вірним чоловіком і люблячим батьком. Підтримував односельців у найважчі хвилини, якщо до когось у двері стукала біда…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загинув воїн із Чернігівщини

Коли 24 лютого російський ворог пішов на Україну з повномасштабною війною, наш земляк не зміг залишатися вдома. Він сповна проявив свої лідерські та організаторські якості. Займався волонтерством, допомагав ЗСУ.

За станом здоров’я Валентин Чайка був знятий із військового обліку. Та попри це, сам пішов до військкомату і твердо заявив своє бажання йти захищати Україну. Тож добровольцем долучився до армії українських захисників. Був у складі військової частини на посаді водія механізованого батальйону.

На жаль, 2 липня поблизу села Рівнопіль Донецької області ворог забрав життя воїна. У рідне село, до рідних людей, до своєї родини Воїн повернувся, на жаль, на щиті…

В останню путь Героя проводжало все село, а також дуже багато людей із Коропа та сіл громади.

Поховали Валентина Чайку з усіма військовими почестями, під супровід оркестру та залпи пострілів почесної варти.

Пишаємося подвигом Героя! Завжди будемо шанувати пам’ять про нього!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button