Війна

Меморіал пам’яті: десантник Владислав Галушко

Десантник Владислав Галушко, позивний Смайл, загинув 10 березня 2023 року під час виконання бойового завдання біля селища Білогорівка на Луганщині. Життя воїна обірвала куля ворожого снайпера. У квітні захиснику мало виповнитися 24 роки.

Владислав народився в селі Вишневе Чернігівської області. Навчався у Бобровицькій школі №1. Потім закінчив Вище професійне училище залізничного транспорту. Працював охоронником на підприємствах. Займався волонтерською діяльністю. Любив активний відпочинок з друзями та рідними на природі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загиблому льотчику Вадиму Благовісному з Городнянщини присвоїли звання Героя України

З перших днів повномасштабного російського вторгнення чоловік став до лав захисників. Служив у 81-й окремій аеромобільній бригаді ДШВ ЗСУ. Був оператором протитанкового відділення. У свій останній бій ішов як кулеметник.

«Найкращий чоловік і друг. Сильний, добрий, вірний та ніжний. Завжди був поруч і старався всім допомогти. Війна забрала у мене чоловіка. А у мого чоловіка забрали можливість побачити свого малюка – взяти його на руки і подарувати батьківську опіку ніжність і турботу», – розповіла дружина загиблого Людмила.

Поховали воїна у місті Бобровиця на Чернігівщині.

У Владислава залишилися мама, сестра і дружина, яка очікувала на їхнього первістка.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button