Війна

На Чернігівщині набирають добровольців до лав легіону «Свобода России»

В умовах повномасштабного вторгнення підрозділів російської федерації на територію України територіальні центри комплектування та соціальної підтримки Чернігівщини розпочинають набір добровольців до лав легіону «Свобода России» з числа громадян рф, які проживають на території України та виявили бажання стати на захист її суверенітету і територіальної цілісності.

Легіон «Свобода России» – це легіон, сформований у березні 2022 року з числа колишніх військовослужбовців збройних сил російської федерації, а також інших росіян та білорусів, які виявили бажання захистити територіальну цілісність та недоторканість України в умовах повномасштабного вторгнення ворожих військ на її територію. Легіон використовує на нарукавних шевронах прапор біло-синьо-білого кольору замість біло-синьо-червоного прапора російської федерації.

Легіон 1

Легіон 2

Легіон «Свобода России» був сформований з роти (понад 100 осіб) армії російської федерації, особовий склад якої добровільно перейшов на сторону українських військ, щоб разом «врятувати власні народ і країну від приниження та розрухи».

Ще статті по темі

Back to top button