Війна

На Чернігівщині поховали двох воїнів, які боролися за Незалежність Батьківщини

Сьогодні на Чернігівщині поховали двох воїнів, які боролися за Незалежність Батьківщини!

Старший солдат Півень В’ячеслав Володимирович народився 20 квітня 1970 року у Києві. У 1987 році закінчив Озерянську середню загальноосвітню трудову школу. Проживав чоловік у селищі Мирне, останні роки працював оператором з виготовлення палетів у ТОВ «Земля і Воля». У січні 2022 року В’ячеслав уклав контракт щодо проходження служби в одному з військових підрозділів Ніжинщини.

Після повномасштабного ворожого вторгнення чоловік зі зброєю в руках став на захист її територіальної цілісності і недоторканості. Службу ніс у військовій частині А7329 на посаді водія-електрика радіостанції відділення електрозабезпечення інформаційно-телекомунікаційного вузла.

На жаль, 1 січня 2023 року на Донеччині Півень В’ячеслав загинув…

Попрощалися з воїном у селі Мирне, поховавши його на місцевому кладовищі.


Старший солдат Бредюк Артем Миколайович народився 24 грудня 1996 року в селі Веселе на Куликівщині.

З початком повномасштабної війни за власною ініціативою долучився до лав Захисників Батьківщини, потрапивши до лав одного з підрозділів територіальної оборони Ніжинщини. Службу ніс також у військовій частині А7329 на посаді водія стрілецького відділення.

На жаль, 31 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання з оборони міста Соледар на Донеччині Артем потрапив під масований ворожий обстріл. Отримані ним травми виявилися несумісними з життям…

Прощання з Захисником відбулося у його рідному селі, де й поховали воїна. У нього залишилися батьки, брат та наречена.

Ще статті по темі

Back to top button