Війна

На Чернігівщині попрощалися з трьома воїнами, які захищали країну

Солдат Лукашевич Віктор Григорович.

Народився 12 серпня 1969 року. Проживав у Куликівці, з 1984 по 1989 роки проходив строкову військову службу, а у 2016-му підписав контракт і вступив до лав ЗС України. Брав безпосередню участь в антитерористичній операції на сході України, а у 2019 році повернувся до цивільного життя.
У березні 2022 року чоловік вдруге долучився до оборонців Батьківщини, аби в умовах повномасштабної війни у складі військової частини А2573 зі зброєю в руках захищати рідну землю від ворожих окупаційних військ.
4 березня 2023 року під час боїв на Харківщині Лукашевич Віктор загинув. Попрощалися з воїном у смт Куликівка.

Головний сержант Богатенко Сергій Олександрович.

Народився 21 липня 1974 року в місті Ічня. Закінчив місцеву ЗОШ №15, а у 1994 році розпочав проходження строкової військової служби.

Уперше до оборонців України чоловік долучився у 2014-му, а у 2022-му вдруге взяв до рук зброю та став на захист Батьківщини. Службу ніс у складі військової частини А4574 та разом з побратимами давав гідну відсіч ворожим окупаційним військам.
3 березня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Богатенко Сергій загинув. В останню путь воїна провели в Ніжині.

Солдат Кобець Сергій Володимирович.

Народився 21 березня 1997 року в селі Ларинівка на Новгород-Сіверщині. Після закінчення дев’яти класів школи вступив до Сосницького аграрного ліцею, де навчався за спеціальністю «електрик». Після навчання працював на будівництві в Києві та за кордоном.

У червні 2022 року Сергій долучився до лав Захисників України, а у серпні в складі військової частини А4350 на посаді навідника вирушив захищати її суверенітет і територіальну цілісність від ворожих окупаційних військ. Від 30 грудня 2022 року Сергій вважався зниклим безвісти, але сьогодні його вдалося повернути на Малу Батьківщину, де рідні та близькі нарешті попрощалися з ним.

«Обіцяємо, їхня смерть не буде даремною! Не забудемо Героїв! Не пробачимо ворогам! Долучайся до оборонців України, аби помститися за полеглих земляків і зберегти памʼять про них у серцях вільних і незалежних українців!» – йдеться в повідомленні.

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button