Війна

На Чернігівщині попрощалися з воїном, який помер від тяжкого поранення

Сьогодні, 27 жовтня, у Бахмачі провели в останню путь військового Ігоря Шуляка, який помер унаслідок тяжкого поранення у лікарні.

Про це повідомляє Бахмацька міська рада.

Ігор Шуляк народився 5 травня 1974 року в місті Бахмачі. Після закінчення місцевої школи навчався в Міжрегіональній академії управління персоналом, де отримав спеціальність «юрист». Працював дільничним інспектором у Бахмацькому РВ УМВС України в Чернігівській області.  У 2009 році вийшов на пенсію. Продовжував працювати охоронником у різних установах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент призначив нових суддів на Чернігівщині

З початку повномасштабного вторгнення разом з побратимами став на захист рідної землі. Опанувавши професію оператора БпЛ, ефективно знищував ворога. Був командиром одного з ударних відділень батальйону, яке діяло на Покровському напрямку.

Смертельні поранення Ігор Шуляк отримав під час виконання бойового завдання. Помер від тяжких ран у реанімації Вінницької лікарні.

Його життя було сповнене відваги та самовідданості. Ігор Шуляк захищав нашу країну на передовій і відстоював цінності, які були йому дорогими. Він був один із тих, хто не вагався ставати на захист правди й справедливості. Як сімʼянин, Ігор завжди піклувався про близьких. Його любов і турбота стали прикладом для багатьох. Як активіст, він діяв, прагнучи змінити світ на краще.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button