Війна

На Чернігівщині попрощалися з загиблим захисником України Русланом Степулою

На Чернігівщині попрощалися з загиблим захисником України старшим солдатом Русланом Степулою. Він загинув 29 липня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу Кремінної, Луганської області, отримавши поранення не сумісні з життям. Захиснику віддали шану та провели в останню путь батьки, рідні, друзі та побратими.

«Зараз наша країна переживає найтяжчі часи, гинуть найкращі її сини. Руслан хотів створити краще майбутнє для України. Майбутнє, у якому вільно б зростали його діти. І він віддав за це найдорожче — своє життя. Поки ми живі – ми будемо його пам’ятати», – сказав прощальні слова побратим Монах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині прощалися з воїном, який загинув на Луганщині

Руслан був призваний на строкову службу до лав Національної гвардії України у 2019 році. Підписавши контракт гвардієць продовжив службу у місті Чернігові. З початком повномасштабного вторгнення рф на територію України, Руслан Степула у складі чернігівського підрозділу Нацгвардії став на захист міста. Згодом військовий вирушив на схід, боронити Україну. У свої 23 роки Руслан був справжнім воїном, надійним побратимом та другом.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Північне оперативно-територіальне об’єднання Національної гвардії України

Ще статті по темі

Back to top button