Війна

На Чернігівщині пройшла підготовка військових інструкторів (Відео)

За ініціативи Командування підготовки Сухопутних військ ЗС України протягом 5 днів на Чернігівщині відбувалася підготовка інструкторів за напрямками базової військової підготовки, індивідуальної стрілецької підготовки, психологічної підготовки.

Основним завданням є швидка експансія в базових знаннях військової справи з елементами психологічної підготовки для подальшого успішного виконання бойового завдання.

Завдяки авторським методикам представників ГО «Х.М.А.Р.А.» з легкістю визначається здатність людини до адаптації, загальне розуміння, вміння виконувати команди, бойовий інтелект, координація рухів (робота рук і ніг відточена до автоматизму).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що їсти та пити, а чого уникати, щоб перенести спеку – поради від МОЗ

Під час підготовки інструкторам читали лекції на теми: «Морально-психологічне забезпечення бою», «Морально-психологічний стан під час бою», також проводили вправи з базової загальновійськової підготовки, розповідали про бойовий інтелект і навчали психології бою, відточували навички стрільби в екстремальних умовах, кучність стрільби, корекцію стрільби, бій на малих і надмалих дистанціях, стрільбу з незручного положення, з-за укриття, в динаміці та тактичний штурм. Зокрема, із курсантами проводили індивідуальні бесіди, під час яких виявлявся психотип людини та воїна. Самі ж учасники курсу заняттями задоволені і вже запланували впроваджувати багато методичних матеріалів у своїх частинах під час навчання військовослужбовців.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: ОК «Північ»

Ще статті по темі

Back to top button