Війна

На Чернігівщині прощалися із двома бійцями, які загинули за Незалежність

«На щиті» повернулися двоє воїнів, 21 квітня на Чернігівщині їх провели в останню путь.

Солдат Летик Максим Григорович народився 14 грудня 1989 року в селі Карабутове Конотопського району Сумської області. У 1996 році розпочав навчання у місцевій загальноосвітній школі, яку закінчив у 2007-му році. Після школи навчався у Державному професійно-навчальному закладі в місті Конотоп за спеціальністю «електрогазозварювальник», за нею ж певний час працював на будівництві у Києві.

Останні 6 років Максим разом з дружиною та двома дітьми проживав у селі Обмачів на Чернігівщині. Після повномасштабного ворожого вторгнення чоловік потрапив до лав Збройних Сил України. Службу ніс у складі військової частини А0284 та разом з побратимами віддано боронив Батьківщину від загарбників.

На жаль, 18 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Летик Максим загинув. Попрощалися з воїном у селі Обмачів, поховавши його на місцевому кладовищі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коропська громада провела в останню путь Захисника України Станіслава Грищенка

Старший солдат Постол Ігор Григорович народився 28 квітня 1990 року у селі Линея Чернігівського району. Тут проживав та закінчив місцеву школу.

Після початку повномасштабної війни чоловік долучився до оборонців Батьківщини. У складі військової частини А4350 разом з побратимами мужньо виконував свій військовий та громадянський обов’язок, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України.

На жаль, 16 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Постол Ігор загинув. Попрощалися з Захисником у його рідному селі, поховавши на місцевому кладовищі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button