Війна

На Чернігівщині провели в останню путь трьох українських захисників

Сьогодні Чернігівщина попрощалася з трьома захисниками — молодшим лейтенантом Смєловим Костянтином, солдатом Клименко Юрієм та солдатом Дерев’янко Олександром, які загинули у бою за свободу та Незалежність України!

Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

Народився Смєлов Костянтин Олександрович 25 квітня 1999 року у Чернігові. Після повномасштабного ворожого вторгнення зі зброєю в руках став на захист Батьківщини, даючи гідну відсіч загарбнику у складі 36-ї окремої бригади морської піхоти. Перебував на посаді командира 2 мінометного взводу мінометної батареї батальйону морської піхоти.

На жаль, 18 серпня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання на Миколаївщині Смєлов Костянтин отримав поранення, яке виявилося несумісним з життям. Сьогодні вони разом з друзями та побратимами Костянтина востаннє попрощалися з ним у храмі Архистратига Михаїла та поховали на кладовищі «На Котах».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина провела в останню путь воїна

Клименко Юрій Ігорович народився 7 листопада 1993 року у селі Чорнянка. Проживав у місті Прилуки, а після 24-го лютого 2022 року у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади захищав Україну від ворожих окупаційних військ, перебуваючи на посаді бойового медика десантно-штурмового взводу.

На жаль, 22 серпня 2022 року під час бою з ворогом на східних кордонах України Клименко Юрій загинув, до останнього подиху будучи вірним рідній Батьківщині.

Дерев’яненко Олександр Григорович народився 13 вересня 1984 року у селі Велика Дівиця на Прилуччині. Навчався у Козелецькому вет.технікумі, який закінчив у 2004 році, отримавши освіту за спеціальністю «фельдшер ветеринарної медицини». Разом з Юрієм та побратимами з 95-ї окремої десантно-штурмової бригади на посаді бойового медика десантно-штурмового взводу Олександр мужньо давав відсіч ворожим військам.

На жаль, 24 серпня 2022 року під час виконання бойового завдання з захисту суверенітету та територіальної цілісності України на Донеччині Дерев’яненко Олександр загинув.

Сьогодні рідні та близькі Юрія та Олександра провели їх в останню путь, вшанувавши світлу пам’ять полеглих воїнів та поховавши їх на Прилуччині.

Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК та СП висловлюють свої щирі співчуття родинам загиблих Героїв! Пам‘ять про них назавжди залишиться у серцях кожного з нас!

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром…

Ще статті по темі

Back to top button