Війна

Чернігівщина провела в останню путь воїна

Чернігівщина провела в останню путь земляка — Науменко Віталія Михайловича, який загинув у бою за свободу та Незалежність України.

Народився Науменко Віталій 9 березня 1975 року в місті Корюківка Чернігівської області. Тут закінчив загальноосвітню школу №2, після чого вирушив на навчання у місто Прилуки. У 1999 році він закінчив Прилуцький агротехнічний технікум за спеціальністю «монтаж, обслуговування, устаткування систем газопостачання». Того ж року потрапив на строкову військову службу до 72-ї окремої механізованої бригади. Після закінчення служби працював у філії «Корюківська ТЕС» ТОВ «КЛІАР ЕНЕРДЖИ».

Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

З початком повномасштабного ворожого вторгнення Віталій долучився до оборонців України, потрапивши до складу військової частини А0222. Разом з побратимами наш земляк мужньо боровся за свободу рідної Батьківщини, даючи гідну відсіч загарбнику.

На жаль, 14 серпня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання біля населеного пункту Ясна Поляна на Донеччині Науменко Віталій загинув… Вдома у нього залишились батьки та брат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина втратила ще одного воїна

Сьогодні рідні та близькі, друзі та побратими Віталія востаннє попрощалися з ним, вшанувавши його світлу пам’ять та поховавши на рідній Чернігівщині.

Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК та СП висловлюють свої щирі співчуття родині загиблого Героя! Пам‘ять про нього назавжди залишиться у серцях кожного з нас!

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром…

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button