Війна

На Чернігівщині сапери продовжують вилучати вибухонебезпечні предмети та розмінування територій

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт Аварійно рятувального загону ГУ ДСНС України у Чернігівській області було відпрацьовано 5 звернень на території Іванівської, Киїнської, Новобасанської територіальних громад Чернігівського та Ніжинського районів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ООН визнали справжнім відео розстрілу росіянами беззбройного ніжинця Олександра Мацієвського після слів «Слава Україні»

Загалом з початку широкомасштабного вторгнення російських військ піротехнічними підрозділами ДСНС України на території Чернігівщини вилучено і знищено 52177 боєприпасів та здійснено 4997 виїзд на повідомлення щодо виявлення вибухонебезпечних предметів та на проведення обстеження територій населених пунктів, звільнених з-під контролю окупаційних військ російської федерації.

У результаті обстежено майже 40 тис. гектарів території, 267 об’єктів інфраструктури та життєзабезпечення населення, 27 км ліній електропередач, 240 км автодоріг та 10 км ліній газопроводів, 5 га акваторії водойм. Роботи тривають.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button