Війна

На Чернігівщині священник долучився до плетіння маскувальних сіток (Фото)

У складний для України час, коли мужні українці зі зброєю в руках боронять нашу Батьківщину, небайдужі громадяни в тилу роблять свій посильний внесок: допомагають армії, піклуються про переселенців і постраждалих унаслідок військової агресії, тримають економічний фронт. Також багато хто плете маскувальні сітки, які дуже потрібні нашим захисникам.

Плетуть їх повсюдно, зокрема й у селищі Седнів. Тут до справи уже впродовж 8 чи 9 місяців долучається місцевий духівник отець Тимон (Тимур Блинець).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчителька з Чернігівщини стала переможницею премії «Ранкові зорі»

«Долучаюсь постійно, бо на мені майже весь процес із пошуку інвесторів, закупівля, пошук приміщень і залучення волонтерів.

Плетуть як волонтери, так і працевлаштовані з центру зайнятості. Кошти на матеріали збираємо як в інтернеті, так і по місцю. Постійно жертвують працівники Седнівської селищної ради, підприємці та небайдужі люди з усієї України. Плетемо не тільки в Седневі, де в нас дві локації, а й у Смичині. Сітки вкрай потрібні для ЗСУ!

Нам не вистачає рук, сам плету в вільний час, бо замовлень дуже багато. Разом із батьком навіть зробили станок для нарізання стрічок, щоб було швидше.

Нам усім треба єднатися та працювати, плести сітки, купувати дрони…

Разом переможемо, бо з нами Бог», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначив отець Тимон.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Фото – Тимур Блинець

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button