Війна

На Чернігівщині в останню путь провели Героя

І знову війна вривається до Городні у вигляді мікроавтобуса з темними вікнами, на лобовому склі якого білий аркуш з трьома страшними цифрами… Так прибувають Герої востаннє додому…

Сьогодні, 30 липня, городнянці зустрічали з останньої дороги свого Героя – захисника ШЕВЕЛЕНКА Василя, який загинув 21 липня в Пологівському районі Запорізької області. Побратими з військової частини йшли за труною, оповивши плечі синьо-жовтими знаменами. Попрощатись з Героєм приїхав і голова Чернігівської райдержадміністрації Андрій Попик.

Про це повідомляють у Городнянській міськраді.

«Василю було лише 28… Хлопчина з Перепису, який жив, сміявся, радів новому дню і мав світлі мрії й сподівання. А, подорослішавши, одразу після строкової служби в 2016 році, відправився на гарячий схід – щоб у ході антитерористичної операції захищати країну від загарбників і відтоді все своє життя присвятив захисту Вітчизни.

Він підписав новий контракт на початку нинішнього червня. Але не минуло й двох місяців, як його життя обірвалось на передовій.

Жодні слова не втішать згорьованих рідних. Горюємо разом з ними, схиляючи голову в скорботі… Подвиг Героя назавжди вписаний в бойовий літопис нашої країни і кров’ю – в наші душі й серця.

Василь Шевеленко віднині поповнить армію Небесної сотні героїв. Ми молитимемось за нього й за інших наших захисників – тих, хто став янголом України й тих, хто продовжує боронити її рубежі й кожного з нас.

Пам‘ятатимемо завжди, якою ціною нам дістається право на життя.

Слава Герою! І вічні шана й пам’ять», — йдеться у повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button