Війна

На Чернігівщині в останню путь провели ще одного Героя

4 липня Талалаївська громада проводжала в останню путь мужнього, нескореного воїна Ігоря Вікторовича Бондаренка, який загинув, залишаючись вірним військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України у бою за нашу Батьківщину 29 червня 2023 року внаслідок штурмових дій з боку противника біля населеного пункту Авдіївка Покровського району Донецької області.

Ігор Вікторович Бондаренко народився 16 жовтня 1989 року у селі Березівка Талалаївського району Чернігівської області. Закінчив Березівську загальноосвітню школу. У 2007 році вступив до Роменського сільськогосподарського технікуму. У 2009 році був призваний до Збройних сил України. Строкову службу проходив у Львові. Повернувшись до рідного села, одружився. Разом з дружиною Ксенією виховували двох діточок. З 2010 по 2023 рік працював у СТОВ «Батьківщина» трактористом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорна звістка: загинув воїн із Носівської громади

10 березня 2023 року призваний на військову службу по мобілізації Прилуцьким РТЦК СП на посаду – стрілець роти охорони 2 відділу Прилуцького РТЦК СП. 7 травня 2023 року переведений для продовження служби до військової частини на посаду водія відділення протитанкових ракетних комплексів.

На жаль, безжальна війна продовжує забирати найцінніше – життя. Ігорю назавжди 33 роки…

Без люблячого чоловіка залишилась дружина, без турботливого батька — 9-річна донечка та 5-річний синочок, осиротіли батьки та сестра. Останній спочинок Герой знайшов на місцевому кладовищі у рідному селі.

Вічна слава і пам’ять захиснику та Герою України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Прилуцька РВА

Ще статті по темі

Back to top button