Війна

На Чернігівщині в останню путь провели трьох воїнів, які боролися за свободу та незалежність України

Солдат Селезньов Артем Станіславович народився 1 квітня 1991 року у Чернігові. Тут закінчив Чернігівську ЗОШ №12, а після неї — Чернігівське професійно-технічне училище.

До повномасштабного наступу Артем працював різноробочим, але після 24-го лютого не лишився осторонь та долучився до лав Збройних Сил України, потапивши на службу до військової частини А2598 на посаду оператора картографічного відділу.

Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Протягом цих днів разом з побратимами він мужньо захищав Батьківщину від ворожих окупаційних військ, але, на жаль, 20 грудня 2022 року життя Селезньова Артема обірвалося.

Капітан Макогон Володимир Володимирович народився 16 липня 1971 року у селі Білики на Полтавщині. У 1993 році закінчив Харківський державний університет, тривалий час працював у Чернігівському відділенні Українського геолого-розвідувального інституту. У 2021 році Володимир вступив до докторантури Національної академії наук України, навчання поєднував з викладанням у Полтавському університеті та згодом став кандидатом геологічних наук.

З початком повномасштабної війни Володимир залишив наукову та викладацьку діяльність та долучився до Захисників Укарїни, аби зі зброєю в руках боротися за світле майбутнє рідної землі. Службу ніс у військовій частині А7014, перебував на посаді офіцера резерву та віддано відстоював суверенітет і територіальну цілісність України.

На жаль, 6 грудня 2022 року серце Макогона Володимира зупинилося назавжди…

Сьогодні рідні та близькі востаннє попрощалися з Артемом та Володимиром, вшанувавши їх світлу пам’ять у Катерининській церкві та поховавши обої воїнів на кладовищі Яцево.

Старший солдат Штефін Ярослав Олександрович народився 3 липня 1991 року у селі Тиниця, де закінчив 9 класів місцевої школи. Потім навчався у Чернігівському професійному ліцеї залізничного транспорту, а після проходження строкової військової служби працював рятувальником у Головному управлінні ДСНС в Києві.

У вересні цього року чоловік долучився до оборонців Батьківщини, потрапивши до складу військової частини А1815 на посаду старшого розвідника. Протягом цих місяців наш земляк віддано та мужньо боровся з російськими окупаційними військами, даючи гідну відсіч загарбникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині в останню путь провели воїна, який загинув поблизу Бахмуту

На жаль, 11 грудня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання на Донеччині Штефін Ярослав загинув…

Сьогодні рідні та побратими провели героя-земляка в останню путь, вшанувавши світлу пам’ять ворога та поховавши його на кладовищі рідного села.

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром…

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button