Війна

На Чернігівщині в останню путь провели Захисника

Сьогодні, 26 липня 2023 року, бахмачани у скорботі провели із земного до небесного строю ще одного сина України, захисника, мужнього бійця та земляка Варчака Олексія Михайловича. Про це повідомляють у Бахмацькій міськраді.

Люди ставали навколішки, встеляли дорогу живими квітами, молилися за упокій душі полеглого воїна… У місті на площі Героїв Майдану звучала жалобна «Пливе кача…». Скорботний кортеж зі світлиною полеглого пройшов вулицями міста до кладовища.

Олексій Варчак народився 18 червня 1976 року. Навчався у Курінській загальноосвітній школі. Потім здобув професію водія-кранівника в Ічнянському професійно-технічному училищі. Працював водієм на різних підприємствах. Останніми роками – на місцевому приватному підприємстві «УКРАГРОТРАНС». Розумний, добрий, справжній патріот нашої країни! Людина з чіткою позицією та принципами.

У липні 2022 року Олексій Варчак був мобілізований. Служив бойовим медиком у 47-й окремій механізованій бригаді «МАГУРА» ЗСУ. Під час виконання бойового завдання молодший сержант підірвався на ворожій міні. Помер 21 липня 2023 року в Запорізькій обласній клінічній лікарні.

Висловлюємо щирі співчуття родині. Вічна пам’ять і незгасна слава Герою!
Герої не вмирають, вони продовжують захищати нас із небес!
Слава Україні!
Героям Слава!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button