Війна

На Донеччині загинув воїн із Чернігівщини

9 жовтня під час виконання бойового завдання в районі села Новомихайлівка Покровського району Донецької області загинув електромонтер з експлуатації розподільних мереж 4-ї групи дільниці ПЛ ЦЦР Корюківського РЕМ Олександр Крепс. Усього 22 дні не дожив він до свого 46-річчя.

Про це повідомляє АТ «Чернігівобленерго».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонні села Семенівської громади обстрілюють снарядами, начиненими металевими дротиками (Фотофакт)

Народився Олександр Крепс у селі Жукля Корюківського району. Там же пішов до школи, однак невдовзі його родина переїхала на Сумщину. Олександр закінчив дев’ятирічку в Березівці Глухівського району і продовжив навчання у Глухівському ПТУ, де здобув фах «електрика-майстра холодильного обладнання» та «тракториста». У 1999 році він повернувся до рідної Жуклі. Тут одружився і виховав двох синів. Працював вальником лісу, а у 2021 році прийшов на роботу в Корюківський РЕМ.

Олександр був веселим, активним і товариським. Професіонально займався гирьовим спортом, мав звання майстра спорту. У травні ж цього року ухвалив рішення стати на захист України. Мобілізували Олександра в один із десантно-штурмових батальйонів військової частини А0224 на посаду гранатометника. Загинув він, як Герой – у бою.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button