Війна

На Козелеччині попрощались із Героєм Валентином Козловим

31 липня 2023 року жителі Козелецької громади провели в останню дорогу полеглого на війні із загарбницькою росією захисника України. У Свято-Покровській церкві села Омелянів відспівали 28-річного військовослужбовця Валентина Козлова.

Військовий був розвідником-навідником 32 окремої механізованої бригади.

Вірний військовій присязі, Валентин Козлов з честю і гідністю виконав свій громадянський та військовий обов’язок — до останнього захищав Батьківщину, суверенітет та незалежність України. 20 липня 2023 року під час виконання завдання з оборони взводного опорного пункту поблизу с.Берестове, що на Харківщині захисник загинув.

Вшанувати воїна прийшли заступник голови Чернігівської РВА Наталія Лугина, Козелецький селищний голова Валентин Бригинець, староста Омелянівського старостинського округу Раїса Шиян, заступник начальника Другого відділення Чернігівського РТ ЦКСП майор Володимир Бурвіков, військові, рідні, друзі, односельчани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Городня прощалася з двома Героями

Валентин Бригинець виголосив прощальну промову над труною воїна.

Поховали Валентина Козлова з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі у с.Омелянів. На його честь військовослужбовці здійснили салютний залп, а військовий оркестр виконав гімн України. Сестрі Героя Володимир Бурвіков передав синьо-жовтий стяг, яким була вкрита труна, як символ держави, якій вірно та до кінця служив її брат.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні! Слава її захисникам!  

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Козелецька селищна рада

Ще статті по темі

Back to top button