Війна

На Сумщині трагічно загинув активіст, учасник Євромайдану, воїн з Чернігівщини

На Сумщині трагічно загинув учасник Євромайдану, громадській активіст, 34- річний воїн з Бахмача Дмитро Кобець.

Про це повідомляє Бахмацька міська рада.

Дмитро Кобець народився в місті Кишинів. Закінчив Бахмацьку школу, а згодом Конотопський професійний аграрний ліцей, де отримав спеціальність «слюсар-механіка».

З 2008 по 2011 рік проходив службу за контрактом на посаді водія пожежного взводу в Харків. А з 2014 по 2015 роки – знову служба в ЗСУ, в саперно-інженерній роті, з 2015 по 2016 роки – військова служба правопорядку. У 2019 році займався підприємницькою діяльністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині внаслідок зіткнення з вантажівкою в ДТП загинула 38-річна жителька Чернігова: двоє дітей у лікарні

Дмитро Кобець був активний учасник Революції гідності, згодом став брати участь у різноманітних заходах патріотичного спрямування, займався військово-патріотичним вихованням молоді, будучи інструктором.

З перших днів повномасштабного вторгнення став до лав Сил спеціальних операцій ЗСУ, на посаді водія-електрика 1 відділення безпілотних авіаційних комплексів 2 взводу безпілотних авіаційних комплексів 3 роти безпілотних авіаційних комплеків військової частини А5042.

5 липня в районі населеного пункту Мар’їне Сумської області під час виконання бойового завдання, пов’язаного із захистом Батьківщини воїн трагічно загинув.

Прощання з військовим відбудеться завтра, 07 липня, у  Бахмачі. 06 та 07 липня у громаді оголошені днями жалоби.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button